جشنواره کوچه از امشب در بوشهر آغاز می‌شود (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) معرفی نامزدهای سومین جایزۀ ادبی «چوک» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به‌منظور شرکت در مراسم تشییع پاپ عازم رم شد شبکه تلویزیونی کارمند افتتاح شد اعلام برنامه‌های هفته فیلم و عکس مشهد + جدول زمانبندی پوستر بیست‌ونهمین هفته فیلم و عکس مشهد منتشر شد برنامه صداوسیما برای دلجویی از هموطنان اهل سنت بهرام افشاری و سروش طاهری در تور آمریکای شمالی با «چه کسی جوجه‌تیغی را کشت؟» فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) + زمان پخش مدیر پخش شبکه یک صداوسیما عزل شد| اعلام جرم علیه ۸ نفر چهره ماندگار | درباره جلال‌الدین معیریان، بنیان‌گذار چهره‌پردازی کلاسیک ایران سایه مات خندوانه | نگاهی به برنامه ۱۰۰۱ و انتظارات برآورده نشده آن گفت‌وگو با استادان دانشگاه‌های مشهد به‌مناسبت روز ملی معماری پرورده آفتاب ایران | مختصری در احوال و آثار شیخ بهایی روایتی سینمایی از یک قهرمان | گفتگو با عوامل فیلم سینمایی صیاد انتشار فراخوان جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان تفلیس آغاز اکران انیمیشن رویاشهر در سینما آیا نویسندگان پرفروش آینده دنیا باید ستاره فضای مجازی باشند؟ جایزه یک عمر دستاورد موسسه فیلم آمریکا برای فرانسیس فورد کوپولا فیلم کوتاه داستانی «جای خالی» در جشنواره ایتالیایی
سرخط خبرها

حضور هنرپیشه‌های برجسته در سریال «سلمان فارسی» | «از سراسر جهان بازیگر داریم»

  • کد خبر: ۱۸۰۲۱۱
  • ۳۰ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۱
حضور هنرپیشه‌های برجسته در سریال «سلمان فارسی» | «از سراسر جهان بازیگر داریم»
حسین طاهری، تهیه‌کننده سریال «سلمان فارسی»، اعلام کرد که تا دو ماه دیگر تعداد کثیری از بازیگران شاخص جدید به این مجموعه خواهند پیوست.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین طاهری، تهیه‌کننده سریال «سلمان فارسی»، با بیان اینکه ساخت فصل ایران این مجموعه تلویزیونی اخیرا آغاز شده است و ما نخستین روز فیلم‌برداری را باحدود ۶۰۰ نفر از هنروران سینمایی و تئاتری از استان‌های مختلف کشوردر کاروانسرای مرمر آغاز کردیم، اظهار کرد: امیدواریم طی کمتر از دو سال بتوانیم فصل ایران را که جدی‌ترین فصل سریال است به پایان برسانیم.

وی افزود: این فصل مهم در فضایی با معماری ویژه دوره ساسانی که خود نخستین مجموعه‌ منحصربه‌فرد ساخت‌وسازهای دوره ایران باستان در کشور است فیلم‌برداری می‌شود. این بناها از بناهای ماندگار در شهرک غزالی خواهد بود.

تهیه‌کننده سریال سلمان فارسی، با بیان اینکه افتخار داریم اعلام کنیم که مراحل صفرتاصد ساخت این بناهای ارزشمند در ظرف کمتر از پنج ماه با دستان هنرمندان جوان عزیزمان انجام شده است، گفت: با توجه به سیاست‌های ارزشمند سازمان، دکتر جبلی و مدیران سیما و با تشکر از مدیریت خوب شهرک غزالی، این ساخت‌وسازهای باشکوه دوره ساسانی در این شهرک از ۵هزار مترمربع، به ۲۰هزار مترمربع تا اوایل پاییز خواهد رسید و امیدواریم تا پایان فصل ایران ساخت حدود ۸۵هزار مترمربع لوکیشن‌های دوره ساسانی را شاهد باشیم‌ که شامل کاروانسرای مرمر، مجموعه مرکزی ماربین (آتشکده، دیوانخانه، سربازخانه و ...) ، شهر جی، شهر تیسفون، مجموعه خانه بودخشتان، کاخ تیسفون و ... است.

طاهری همچنین، در پاسخ به پرسشی مبنی بر انتشار اخباری پیرامون تخریب برخی لوکیشن‌های قدیمی‌ در شهرک سینمایی برای ساخت لوکیشن‌های سلمان فارسی، عنوان کرد: خیر. مدیریت خوب شهرک غزالی بر اساس یک برنامه کامل و جامع مشغول بازسازی شهرک است و فقط محل برخی لوکیشن‌ها جابه‌جا خواهد شد که مشغول انجام این کار هستند. ما بر اساس مجوزِ شهرک و میزان مساحتی که به ما اختصاص داده شده بخش ایران را می‌سازیم.

تهیه‌کننده سریال سلمان فارسی، با بیان اینکه از هیچ تجهیزات و مواد وارداتی‌ای در ساخت لوکیشن‌ها استفاده نکرده‌ایم، درباره توجه به مستندات تاریخی در ساخت فضاهای تاریخی دوره ساسانی عنوان کرد: بیشترین توجه ما به این است که اجزاء با مستندات ساخته شده و کوچک‌ترین خطایی نداشته باشد. شما استحضار دارید که در فیلم‌سازی بخشی استنادی و بخشی ذوق و سلیقه طراح و کارگردان فیلم است.

وی، در پاسخ به این پرسش که در هفته‌های آتی بازیگران جدیدی به پروژه اضافه می‌شوند یا نه، گفت: بله؛ حدود دوماه دیگر که فصل مهمی‌ از قسمت ایران در مجموعه «ماربین» فیلم‌برداری می‌شود، تعداد کثیری از بازیگران به پروژه ملحق خواهند شد. عمده دوستان بازیگر در سینما، تلویزیون و تئاتر علاقه‌مندند در سریال سلمان بازی کنند.

طاهری اضافه کرد: بر اساس گفت‌وگوهای اولیه که با خیلی از بازیگران درجه‌یک کشور انجام داده‌ایم، امیدواریم ظرف دو ماه آینده قراردادهایشان منعقد گردد و وارد صحنه شوند.

وی همچنین، با اشاره به حضور بازیگرانی از اقوام و قومیت‌های مختلف در سریال، گفت: بیش از ۴۰ بازیگر خارجی در فصل اول از مراکش، تونس، یونان و ارمنستان بازی کردند که البته تعداد بازیگران خارجی در فصل ایران کمتر است. در فصل حجاز، شاهد حضور بازیگران بسیاری از جهان عرب، آسیا و اروپا خواهیم بود.

تهیه‌کننده سریال سلمان فارسی، با بیان اینکه فیلم‌برداری فصل ایران سریال از ۱۹ مرداد به‌طور رسمی‌ آغاز شده است، اظهار کرد: برنامه‌ر‌یزی ما برای تولید فصل ایران حدود دو سال است که تلاش داریم به‌پایان برسد. همچنین امروز اعلام می‌کنیم که پیش‌تولید فصل حجاز هم شروع شده است و اکنون همکاران ما در بخش حجاز مشغول کار طراحی، بررسی و انتخاب لوکیشن‌ها و ... هستند تا پیش‌تولید فصل حجاز را هم‌زمان و با سرعت مناسبی آغاز کرده باشیم.

منبع: تسنیم 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->